5 fruitige snacks voor grote en kleine kinderen

5 fruchtige Snacks für große und kleine Kinder

Iedereen kent het: de trek in iets zoets in de middag. Het zijn niet alleen de allerkleinsten onder ons die de grootste zoetekauw zijn. Maar je hoeft niet altijd naar een chocoladereep of snoep te grijpen. Snacks kunnen ook gezond zijn en heerlijk smaken zonder toegevoegde suikers of smaakstoffen. Een uitgebalanceerd dieet met vitamines en mineralen is bijzonder belangrijk voor onze kleine helden.


Om ervoor te zorgen dat de middagsnack niet alleen bij iedereen in de smaak valt, maar ook zoveel mogelijk fruit bevat, hebben wij vijf heerlijke ideeën op een rij gezet. Raak geïnspireerd!


Natuurlijke kauwsnoepjes of ananas-kokosyoghurt in een glas

Kauwsnoepjes zonder toegevoegde suikers of smaakstoffen, gemaakt van puur fruit en niets anders. Is dat niet zo? Er bestaat! Bij ons: We hebben de klassieker opnieuw uitgevonden met twee vruchten: pure ananas en pure mango. De buah fruitballen zijn gemaakt van 100% fruit, zonder toegevoegde suikers, smaakstoffen of bewaarmiddelen en zijn verkrijgbaar in 6 verschillende varianten. Snacken is leuk!


Voor degenen onder u die zelfgemaakt zijn, hebben wij het perfecte recept voor een fruitige, frisse ananas-kokos-gelaagde yoghurt . Exotisch en fruitig, het bevredigt uw trek in chocoladerepen en stimuleert uw smaakpapillen.

Huisgemaakt fruitijs

De zomer laat nog even op zich wachten, maar zoals we allemaal weten: ijs kan altijd. En je kunt het zo gemakkelijk zelf doen. Het enige wat je nodig hebt is yoghurt, een beetje honing, onze buah-aardbeien en een vriezer. Het juiste recept vind je hier.

Als je meer van exotisch ijs houdt, hebben wij precies wat je zoekt: Ananas-Kokosijsjes.

Fruitmuffins

Muffins zijn inmiddels een klassieker op kinderverjaardagsfeestjes, maar worden ook steeds populairder als gebakje als ontbijt of tussendoortje. Iedereen die denkt dat muffins alleen bestaan ​​als caloriebommen met een hoog suikergehalte, heeft het mis. De heerlijke minicakejes zijn inmiddels verkrijgbaar in veel verschillende samenstellingen. In ons recept wordt bijvoorbeeld geen industriële suiker gebruikt en laat de honing de zoete noot van de zure bosbessen overnemen. De JUICY BERRY MUFFINS maken indruk op jong en oud door hun uitgebalanceerde samenstelling.

bananen brood

Wie het nog niet eerder wist, kent het gegarandeerd al sinds de eerste Corona-lockdown in 2020. De Amerikaanse klassieker vierde in Duitsland een ware revival. Bananenbrood is er ook in veel verschillende varianten. Van suikerzoet tot fruitig en fris zonder enige toevoegingen. Onze bananenbroodversie heeft dankzij de kokosbloesemsuiker een lichte karameltoon en is zelfs geschikt voor een veganistisch dieet. Het verliest niets van zijn pluisjes of verrukkingen.

Yoghurt met een twist en een twist

Het spannendste aan het eten van yoghurt was altijd het hoekje omvouwen. Dat is het nog steeds, als we eerlijk zijn. En het principe is zo eenvoudig. In plaats van de yoghurt vooraf te mengen, geef je de eter gewoon de kans om het zelf te doen. Dus de volgende keer dat je yoghurt eet, zet je er gewoon een schaaltje buahfruit naast en laat je de kleine helden het zelf mixen. Dit is veel leuker en bevordert de zelfstandigheid.


Als je tussen de ideeën nog steeds geen geschikt tussendoortje voor jezelf hebt gevonden, kun je een andere klassieker proberen: de fruitsalade. Gewoon met buah fruit zonder spaanders.

Volgende lezen

Bienen sind Freunde - Warum Bienen so wichtig für unsere Früchte sind
Gesunde Ernährung - 5 wichtige Hacks