1. Doe de bananenchips en 150 ml amandelmelk in een kom en laat ze ongeveer 2 uur weken tot ze lekker papperig zijn.
2. Verwarm de oven voor op 180°C heteluchtoven.
3. Pureer de bananenchips met een vork in de amandelmelk tot er een pasta ontstaat.
4. Doe de bloem, kokosbloesemsuiker, baking soda, bakpoeder en kaneel in een kom.
5. Smelt de kokosolie op laag vuur.
6. Voeg de bananenpuree, gesmolten kokosolie en de rest van de amandelmelk toe aan de droge ingrediënten en roer tot een glad deeg. Als het deeg nog een beetje taai is, voeg dan 1-2 eetlepels amandelmelk toe.
7. Giet het deeg in een broodvorm. (Ik haal altijd de rest van de kokosolie uit de kom waarin ik het heb gesmolten om de vorm in te vetten)
8. Bak het brood 30-35 minuten.
9. Laat het brood iets afkoelen voordat je het uit de vorm haalt.