Bosbessenmuffins

Duur:

Totale duur: ca. 45 minuten

Voorbereiding: 15 minuten

Koken/bakken: 25 minuten

Afkoelen: 5 minuten

Ingrediënten:

Voor 16 muffins

  • 39 g buah-bosbessen
  • 275 g bloem
  • 1 pakje bakpoeder
  • 1 ei
  • 125 g honing
  • 125 g boter, zacht
  • 250 ml karnemelk
  • 1 tl vanillepoeder

Bereiding:

1. Verwarm de oven voor op 150 °C hetelucht.

2. Meng de bloem met bakpoeder.

3. Roer het ei, de honing, de boter, de karnemelk en het vanillepoeder door het bloemmengsel.

4. Spatel de buah-bosbessen door het deeg.

5. Bekleed een muffinvorm met papieren bakvormpjes en verdeel het deeg er gelijkmatig in.

6. Bak de muffins in de voorverwarmde oven gedurende ongeveer 25 minuten en laat ze minimaal 5 minuten afkoelen.

Benodigde product: