Bosbessenmuffins

Tijdschema:

Totale duur: ca. 45 Minuten

Voorbereiding: 15 minuten

Koken/bakken: 25 minuten

Koelen/infuseren: 5 minuten

Ingrediënten lijst:

Dit is wat je nodig hebt:

Boodschappenlijstje voor 16 muffins

  • 39 gram buah biologische wilde bosbessen
  • 275 gram bloem
  • 1 pakje bakpoeder
  • 1 ei
  • 125 gram honing
  • 125 gram boter, zacht
  • 250 ml karnemelk
  • 1 theelepel vanillepoeder

Voorbereiding:

1. Verwarm de oven voor op 150°C heteluchtoven.

2. Meng bloem met bakpoeder.

3. Roer het ei, de honing, de boter, de karnemelk en het vanillepoeder door het bloemmengsel.

4. Buah biologische wilde bosbessen door het deeg vouwen.

5. Bekleed een muffinvorm met papieren bakvormpjes en verdeel het deeg er gelijkmatig in.

6. Bak de muffins in de voorverwarmde oven gedurende ongeveer 25 minuten en laat ze minimaal 5 minuten afkoelen.

Dit product werd ook gebruikt in het recept: