Tortillawraps met mangochutney

Duur

Totale duur: ca. 40 minuten

Voorbereiding: 20 minuten

Koken: 20 minuten

Ingrediënten

Voor de chutney:

  • 40 g buah-mango
  • 65 ml honing
  • 50 ml appelazijn
  • sap van 1 ½ limoen
  • 1 kleine chilipeper, fijngehakt
  • 3 cm gember, geschild en fijngehakt

Voor de wraps:

  • wat olijfolie
  • 50 g cashewnoten, grof gehakt
  • 250 g champignons, in dunne plakjes
  • rol geitenkaas van 100 g, in plakjes
  • 2 maistortilla's
  • 125 g yoghurt
  • 70 g gedroogde tomaten, in fijne reepjes
  • 250 g rucola, gewassen en gehakt
  • ½ komkommer, in dunne plakjes
  • 1 avocado, geschild, ontpit en in blokjes

Bereiding

Voor de chutney:

  1. Verwarm de honing met appelazijn en limoensap in een pan.
  2. Voeg de gehakte chilipeper en stukjes gember toe en breng 5 minuten aan de kook.
  3. Roer de buah-mango erdoor en kook nog 5 minuten.

Voor de wraps:

  1. Verhit wat olijfolie in een pan en bak de gehakte cashewnoten met champignons een paar minuten.
  2. Leg de plakjes geitenkaas op het noten-champignonmengsel en bak kort mee.
  3. Bestrijk de maïstortilla's met yoghurt en warme mangochutney.
  4. Leg de tomatenreepjes, rucola, komkommerplakjes en avocadoblokjes op de wraps.
  5. Verdeel het gebakken champignon-kaasmengsel gelijkmatig over de groente.
  6. Rol de tortilla's in strakke wraps en serveer met de overgebleven chutney als dip.
Benodigde product(en):