1 avocado, geschild, ontpit en in blokjes gesneden
Voorbereiding:
Chutney:
Verwarm de honing met appelciderazijn en limoensap in een pan.
Voeg de gehakte chilipeper en stukjes gember toe en breng 5 minuten aan de kook.
Roer de buah-mango erdoor en kook nog 5 minuten.
Omslagen:
1. Verhit olijfolie in een pan en bak de gehakte cashewnoten met champignons een paar minuten.
2. Leg de plakjes geitenkaas op het noten-champignonmengsel en bak kort mee.
3. Bestrijk de maïstortilla's met natuurlijke yoghurt en warme mangochutney.
4. Leg de tomatenreepjes, rucola, komkommerblokjes en avocadoblokjes op de wraps.
5. Verdeel het gebakken champignon-kaasmengsel gelijkmatig over de rauwe groenten.
6. Rol de tortilla's in strakke wraps en serveer met de overgebleven chutney als dip.
Als je onze producten niet lekker vindt, kun je ze binnen 30 dagen terugsturen.
Gratis bezorging vanaf € 50
Vanaf een bestelwaarde van € 50,00 is verzending binnen de EU gratis.
Cookies
Cookies
Wij maken gebruik van cookies. Vele zijn noodzakelijk om de website goed te laten werken, terwijl andere voor statistische of marketingdoeleinden worden gebruikt. Met de instelling "Alleen essentiële cookies accepteren" zullen we je privacy respecteren en geen cookies plaatsen die niet noodzakelijk zijn voor de werking van de website.
Essentiëel
Statistiek & marketing
Alle accepteren
Alleen essentiële cookies accepteten
Individuele cookie-instellingen
Opslaan & sluiten
Essentiëel
Essentiële cookies maken basisfuncties mogelijk en zijn noodzakelijk voor de goede werking van de website.
Meer informatie
Statistiek & marketing
Marketingcookies worden door derden of uitgevers gebruikt om gepersonaliseerde advertenties weer te geven. Ze doen dit door bezoekers over websites heen te volgen.