Overig: pralinévorm (alternatief een siliconen ijsblokjesvorm)
Voorbereiding:
1. Vul de 12 uitsparingen van een pralinevorm met elk 2 eetlepels vloeibare chocolade en zorg ervoor dat deze de uitsparingen van de pralinevorm volledig bedekt.
2. Draai de vorm om een stuk huishoudfolie zodat de openingen naar beneden wijzen en de overtollige chocolade kan weglopen. Laat vervolgens de pralinelichaampjes drogen in de vorm.
3. Meng voor de pralinevulling Strawberry & Friends met water tot een romig mengsel en roer er 3 eetlepels vloeibare chocolade door.
4. Vul de pralinélichamen met het romige mengsel en laat 3 mm vrij tot aan de bovenrand. Laat 3 uur uitharden in de koelkast.
5. Haal de gedroogde chocolade uit de huishoudfolie en smelt deze opnieuw met de overgebleven chocolade. Sluit de pralines af met de vloeibare chocolade.
6. Laat de gesloten chocolaatjes opnieuw 2 uur afkoelen. Haal het vervolgens voorzichtig uit de vorm.
Als je onze producten niet lekker vindt, kun je ze binnen 30 dagen terugsturen.
Gratis bezorging vanaf € 50
Vanaf een bestelwaarde van € 50,00 is verzending binnen de EU gratis.
Cookies
Cookies
Wij maken gebruik van cookies. Vele zijn noodzakelijk om de website goed te laten werken, terwijl andere voor statistische of marketingdoeleinden worden gebruikt. Met de instelling "Alleen essentiële cookies accepteren" zullen we je privacy respecteren en geen cookies plaatsen die niet noodzakelijk zijn voor de werking van de website.
Essentiëel
Statistiek & marketing
Alle accepteren
Alleen essentiële cookies accepteten
Individuele cookie-instellingen
Opslaan & sluiten
Essentiëel
Essentiële cookies maken basisfuncties mogelijk en zijn noodzakelijk voor de goede werking van de website.
Meer informatie
Statistiek & marketing
Marketingcookies worden door derden of uitgevers gebruikt om gepersonaliseerde advertenties weer te geven. Ze doen dit door bezoekers over websites heen te volgen.