Pralines met romige bessenvulling

Duur

Totale duur: ca. 5 uur 30 minuten

Voorbereiding: 30 minuten

Koelen: 5 uur

Ingrediënten

  • 1 kleine verpakking strawberry & friends
  • 300 g pure chocolade, gesmolten
  • 80-100 ml water
  • pralinevorm (of een siliconen ijsblokjesvorm)

Bereiding

  1. Vul 12 vakjes van een pralinevorm met elk 2 eetlepels vloeibare chocolade en zorg ervoor dat deze de vakjes volledig bedekt.
  2. Draai de vorm om boven een ​​stuk vershoudfolie zodat de openingen naar beneden wijzen en de overtollige chocolade kan weglopen. Laat vervolgens de pralinevormpjes drogen in de vorm.
  3. Pureer voor de pralinevulling de aardbei & friends-mix met water tot een romig mengsel en roer er 3 eetlepels vloeibare chocolade door.
  4. Vul de pralinevormpjes met het romige mengsel en laat ca. 3 milimeter vrij tot aan de bovenrand. Laat 3 uur uitharden in de koelkast.
  5. Haal de gedroogde chocolade van de vershoudfolie en smelt deze opnieuw met de overgebleven chocolade. Sluit de pralines af met de vloeibare chocolade.
  6. Laat de gesloten chocolaatjes opnieuw 2 uur afkoelen en haal ze vervolgens voorzichtig uit de vorm.
Benodigde product(en):