Vul 12 vakjes van een pralinevorm met elk 2 eetlepels vloeibare chocolade en zorg ervoor dat deze de vakjes volledig bedekt.
Draai de vorm om boven een stuk vershoudfolie zodat de openingen naar beneden wijzen en de overtollige chocolade kan weglopen. Laat vervolgens de pralinevormpjes drogen in de vorm.
Pureer voor de pralinevulling de aardbei & friends-mix met water tot een romig mengsel en roer er 3 eetlepels vloeibare chocolade door.
Vul de pralinevormpjes met het romige mengsel en laat ca. 3 milimeter vrij tot aan de bovenrand. Laat 3 uur uitharden in de koelkast.
Haal de gedroogde chocolade van de vershoudfolie en smelt deze opnieuw met de overgebleven chocolade. Sluit de pralines af met de vloeibare chocolade.
Laat de gesloten chocolaatjes opnieuw 2 uur afkoelen en haal ze vervolgens voorzichtig uit de vorm.
Als je onze producten niet lekker vindt, kun je ze binnen 30 dagen terugsturen.
Gratis bezorging vanaf € 60
Vanaf een bestelwaarde van € 60 krijg je gratis* verzending.
¹Auf ausgewählte Produkte im Aktionszeitraum ausschließlich am 04.11.2025 im buah Online-Shop, nur solange der Vorrat reicht. Nicht mit weiteren Aktions-Codes kombinierbar.
*Gratis verzending geldt voor bestellingen vanaf € 60 binnen de EU. Vanaf € 150 wordt een gratis cadeau toegevoegd. Let op: dit geldt na aftrek van eventuele vouchers en kortingscodes.