Drei Kugeln Eis in einer Schale mit buah Pfirsich als Topping und frischen Pfirsichen neben dem Eis

Perzik-ijs

Duur

Totale duur: ca. 10 uur 30 minuten

Voorbereiding: 10 minuten

Toebereiding: 20 minuten

Koelen: 10 uur

Ingrediënten

Voor 4 porties ijs

  • buah-perzik (naar smaak)
  • 300 g volle kokosmelk
  • 80 g agavesiroop
  • 100 g cashewnoten
  • 1 pakje vanillesuiker

Bereiding

  1. Week de cashewnoten ca. 5 minuten in kokend water en giet ze vervolgens af.
  2. Doe alle ingrediënten, behalve de buah-perzik, in een blender en mix alles tot je een romig mengsel krijgt.
  3. Giet het mengsel in een diepvriescontainer en plaats in de vriezer. Om een ​​bijzonder romige consistentie te krijgen, moet het ijs de eerste 4 uur herhaaldelijk worden omgeroerd.
  4. Na ca. 10 uur is het ijs volledig bevroren. Als je tevreden bent met de romigheid, top het dan met de buah-perzik en serveer. Laat het anders kort ontdooien, doe het terug in de blender en mix het kort om het ​​nog romiger te maken.
Benodigde product(en):