Doe de eieren in een kom met de poedersuiker en klop tot een luchtig mengsel. Meng de bloem met bakpoeder en spatel erdoor tot een soepel deeg.
Verdeel het deeg in een rechthoekige vorm op een bakplaat bekleed met bakpapier en bak in de oven gedurende 12-15 minuten tot het goudbruin is. Draai de warme biscuit op een vochtige theedoek en verwijder het bakpapier. Rol de biscuit op met de theedoek en laat hem goed afkoelen.
Klop de room. Houd wat buahfruit en de helft van de stijve slagroom apart voor decoratie.
Meng buah Pineapple & Friends, de overgebleven slagroom en het vanillepulp met Griekse yoghurt.
Rol het biscuitgebak voorzichtig uit, verdeel het gelijkmatig met de vulling en rol het weer op.
Versier de Swiss roll met de achtergehouden slagroom en de overgebleven buahvruchten.
Als je onze producten niet lekker vindt, kun je ze binnen 30 dagen terugsturen.
Gratis bezorging vanaf € 50
Vanaf een bestelwaarde van € 50,00 is verzending binnen de EU gratis.
Cookies
Cookies
Wij maken gebruik van cookies. Vele zijn noodzakelijk om de website goed te laten werken, terwijl andere voor statistische of marketingdoeleinden worden gebruikt. Met de instelling "Alleen essentiële cookies accepteren" zullen we je privacy respecteren en geen cookies plaatsen die niet noodzakelijk zijn voor de werking van de website.
Essentiëel
Statistiek & marketing
Alle accepteren
Alleen essentiële cookies accepteten
Individuele cookie-instellingen
Opslaan & sluiten
Essentiëel
Essentiële cookies maken basisfuncties mogelijk en zijn noodzakelijk voor de goede werking van de website.
Meer informatie
Statistiek & marketing
Marketingcookies worden door derden of uitgevers gebruikt om gepersonaliseerde advertenties weer te geven. Ze doen dit door bezoekers over websites heen te volgen.