Meng alle droge ingrediënten voor de bodems door elkaar. Voeg vervolgens de vloeibare ingrediënten toe en meng alles tot een glad deeg.
Giet het deeg in een springvorm met een diameter van 18 cm.
Bak het deeg op 180 °C gedurende ongeveer 60 minuten. Bedek ze na ongeveer 40 minuten met bakpapier, zodat ze niet te donker worden.
Maak ondertussen de aardbeienvulling klaar. Pureer hiervoor de buah-aardbeien in een blender tot een fijn poeder. Meng vervolgens alle ingrediënten voor de vulling en het aardbeienpoeder gelijkmatig met een handmixer tot een homogene crème.
Zet de aardbeienvulling opzij en bereid de bosbessenvulling op dezelfde manier.
Wanneer de taartbodem klaar is met bakken, haal je hem uit de oven en laat je hem afkoelen. Snijd de afgekoelde bodem vervolgens twee keer door, zodat je drie gelijke lagen krijgt.
Bestrijk de onderste laag met de bosbessencrème, leg de middelste laag erop, bestrijk deze met de aardbeiencrème en plaats de derde laag erbovenop.
Doe nu alle ingrediënten voor de bovenste crème in de blender en mix tot het een uniforme consistentie heeft. Verdeel de crème gelijkmatig over de cake totdat deze volledig bedekt is.
Versier de cake met frambozen en zet hem in de koelkast tot hij klaar is om te eten.
Als je onze producten niet lekker vindt, kun je ze binnen 30 dagen terugsturen.
Gratis bezorging vanaf € 60
Vanaf een bestelwaarde van € 60 krijg je gratis* verzending.
*Gratis verzending geldt voor bestellingen vanaf € 60 binnen de EU. Vanaf € 150 wordt een gratis cadeau toegevoegd. Let op: dit geldt na aftrek van eventuele vouchers en kortingscodes.