Porridge in einer weißen Schale mit Banane und buah Blaubeeren als Topping

Bosbessen-vanille-porridge

Duur:

Totale duur: ca. 30 minuten

Voorbereiding: 15 minuten

Koken/bakken: 15 minuten

Ingrediënten:

  • 55 g havervlokken
  • 1 tl psylliumschil
  • 450-500 ml water of plantaardige melk
  • 20 g eiwitpoeder (optioneel)
  • 1 tl bosbessenpoeder
  • 1 snufje zout
  • een beetje vanille
  • zoetstof naar keuze (optioneel)
  • 2 el buah-bosbessen
  • 1 banaan
  • notenboter naar keuze

Bereiding:

  1. Doe alle ingrediënten, behalve de buah-bosbessen en banaan, in een pan en breng kort aan de kook.
  2. Laat de pap op middelhoog vuur indikken, onder af en toe roeren, tot de havervlokken de gewenste consistentie hebben.
  3. Garneer met buah-bosbessen, in plakjes gesneden banaan en notenboter.
Benodigde product: