Bessensorbet op deegkussentjes

Duur

Totale duur: ca. 2 uur 10 minuten

Voorbereiding: 10 minuten

Afkoelen: 2 uur

Ingrediënten

  • 23 g zure kers & friends-mix
  • 80 ml water
  • 1 tl honing
  • 8 tl boekweit, gekiemd
  • 6 dadels, ontpit
  • 1 snufje vanillepoeder
  • 1 snufje kaneel

Bereiding

  1. Zet wat buah-fruit opzij om te versieren.
  2. Meng de zure kers & friends-mix met water en honing tot een gladde puree.
  3. Laat de vulling kort rusten zodat hij romiger wordt.
  4. Verwerk de gekiemde boekweit met dadels, vanillepoeder en kaneel in de keukenmachine tot een uniform deeg.
  5. Vorm het deeg in twee platte cirkels op bakpapier.
  6. Bestrijk de deegkussentjes met het bessenmengsel, decoreer met de opzij gelegde buah-vruchten en plaats ze 2 uur in de vriezer.
  7. Haal de deegkussentjes met bessensorbet uit de vriezer en bestrooi met kaneel.
Benodigde product(en):