Ananas-kokosijsjes

Duur

Totale duur: ca. 12 uur 5 minuten

Voorbereiding: 5 minuten

Koelen: 12 uur

Ingrediënten

  • 1 handvol buah-ananas
  • 1 handvol buah-kokoschips
  • 200 ml slagroom
  • 80 ml amandelmelk
  • 30 g erythritolpoeder
  • ½ ananas

Bereiding:

  1. Verwerk de verse ananas tot puree in de blender.
  2. Snijd de buah-ananasstukjes en kokoschips fijn.
  3. Voeg de slagroom, amandelmelk en erythritolpoeder toe aan de mixer en mix tot het mengsel begint op te stijven.
  4. Plaats de lagen als volgt in een siliconen ijsjesvorm: leg de gehakte buah-vruchten op de bodem van de afzonderlijke vormpjes, giet het roommengsel er gelijkmatig in en voeg als laatste laag de ananaspuree toe.
  5. Meng alles lichtjes met een dun houten stokje om een ​​marmereffect te creëren.
  6. Zet de ijsvormpjes minimaal 5 uur in de vriezer.
Benodigde product(en):