Ananas-kokosijsjes

Tijdschema:

Totale duur:

12.05 uur

Voorbereiden:5 mins

Koken bakken:0 minuten

Koelen / Trekken:12 uren

Ingrediënten lijst:

Dit is wat je nodig hebt:

  • 1 handvol buah-ananas
  • 1 handvol buah-kokosnoot
  • 200 ml slagroom
  • 80 ml amandelmelk
  • 30 g poeder erythritol
  • 1/2 ananas

Voorbereiding:

  1. Verwerk de verse ananas tot puree in de blender.
  2. Snijd de buah-ananas- en kokosstukjes een beetje fijn.
  3. Voeg de slagroom, amandelmelk en erythritol toe aan de mixer en mix tot het mengsel begint op te stijven.
  4. Plaats de lagen als volgt in een siliconen ijslollyvorm:
  5. Leg de gehakte buah-vruchten op de bodem van de vorm en verdeel ze gelijkmatig over de afzonderlijke vormpjes.
  6. Giet het roommengsel gelijkmatig.
  7. Voeg als laatste laag de ananaspuree gelijkmatig toe.
  8. Meng alles lichtjes met een dun houten stokje om een ​​marmereffect te creëren.
  9. Zet de ijsvormpjes minimaal 5 uur in de vriezer.
Dit product werd ook gebruikt in het recept: