Gelaagde salade met vijgen

Duur

Totale duur: ca. 40 minuten

Voorbereiding: 10 minuten

Koken: 30 minuten

Ingrediënten

  • 2 handenvol buah-vijgen
  • 80 g couscous
  • groentebouillon
  • 1 mini-komkommer
  • 1 paprika
  • 2 platte perziken
  • 1 handvol spruiten
  • 2 el citroensap
  • 1 el olijfolie
  • zout en peper
  • 1 scheutje agavesiroop
  • 3 el water

Bereiding

  1. Kook de couscous in de groentebouillon en laat afkoelen.
  2. Snijd de verse groenten en fruit in blokjes en maak laagjes met de couscous.
  3. Voeg de buah-vijgen toe als laatste laag.
  4. Meng voor de dressing het citroensap met zout, peper en een scheutje agavesiroop. Voeg olie en water toe en roer goed.
  5. Geniet direct van de salade of zet hem in de koelkast als mealprep.
Benodigde product(en):