Voor het cakebeslag meng je alle ingrediënten, behalve het cacaopoeder, kort in een kom tot een glad beslag. Het deeg moet behoorlijk dik en luchtig zijn.
Giet de helft van het deeg in een ovenvaste schaal. Voeg het cacaopoeder toe aan de andere helft en roer opnieuw.
Giet het cacaodeeg over het lichte deeg en meng lichtjes.
Verdeel de buah zure kersen over de taart en druk ze lichtjes aan.
Bak de cake ongeveer 20 minuten op 160 graden.
Laat de gebakken cake iets afkoelen. Bestrijk vervolgens met de vanillepudding en gesmolten chocolade.
Koel het geheel zodat de chocolade- en puddinglaag een beetje kan stollen.
Als je onze producten niet lekker vindt, kun je ze binnen 30 dagen terugsturen.
Gratis bezorging vanaf € 60
Vanaf een bestelwaarde van € 60,00 is verzending binnen de EU gratis.
*De drempel voor verzendkosten geldt vanaf een waarde van €60. Het cadeau wordt weergegeven vanaf een goederenwaarde van €150. Dit is de zuivere waarde van de goederen na aftrek van vouchers of kortingscodes.