Drei Kugeln Eis in einer Schale mit buah Pfirsich als Topping und frischen Pfirsichen neben dem Eis

Perzik Ijs

Tijdschema:

Totale duur: ca. 10 Uur

Voorbereiding: 10 Minuten

Koken/bakken: 20 Minuten

Koelen/infuseren: 10 Uur

Ingrediënten lijst:

Dit is wat je nodig hebt:

Ingrediënten voor 4 Porties Ijs

Als je wilt, buah Perzik
300 gram volle Kokosmelk
80 g Agavesiroop
100 g Cashewnoten
1 pakje Vanillesuiker

Voorbereiding:

  1. Week de Cashewnoten ongeveer 5 minuten in kokend Water en laat ze vervolgens uitlekken.
  2. Doe alle Ingrediënten behalve de buah Perzik in een Blender en pureer alles tot je een extra romig Mengsel krijgt. Giet het Mengsel in een Diepvriescontainer en plaats het in de Vriezer. Om een ​​bijzonder romige Consistentie te verkrijgen, roert U het Ijs de eerste 4 Uur herhaaldelijk door.
  3. Na ongeveer 10 Uur is het Ijs volledig bevroren. Als je tevreden bent met de Romigheid, garneer het dan met de buah Perzik en geniet meteen. Laat het anders kort ontdooien, doe het terug in de Blender en pureer het kort om een ​​nog romigere consistentie te verkrijgen.
Dit product werd ook gebruikt in het recept: