24 stuks buah Perzik
200 g Dadels
150 gram Cashewnoten
1 snufje Zout
Sap van een halve Citroen
200 gram Cashewnoten
250 gram Yoghurt
ca. 50 g Agavesiroop
1 eetl. Citroensap
30 g Kokosolie
Voorbereiding:
Doe de Dadels, 150 gram Cashewnoten, een snufje Zout en het Sap van een halve Citroen in een Blender en mix de Ingrediënten tot er een plakkerige Massa ontstaat.
Druk het mengsel gelijkmatig in Taartvormpjes en week ondertussen de resterende 200 g Cashewnoten in kokend Water gedurende ongeveer 5 minuten.
Giet de Cashewnoten af en doe ze samen met alle overige Ingrediënten, behalve de buah Perzik, in een Blender. Pureer alles tot een romige Massa.
Verdeel de Crème over de Dadel-Cashewbasis. Verkruimel de helft van de buah Perziken over de Taartjes en beleg met de resterende Perzikstukjes.
Zet de Taartjes 4 Uur of een hele Nacht in de Vriezer. Laat de Taartjes voor het Eten ongeveer 10 minuten ontdooien en geniet daarna.
Als je onze producten niet lekker vindt, kun je ze binnen 30 dagen terugsturen.
Gratis bezorging vanaf € 60
Vanaf een bestelwaarde van € 60,00 is verzending binnen de EU gratis.
*De drempel voor verzendkosten geldt vanaf een waarde van €60. Het cadeau wordt weergegeven vanaf een goederenwaarde van €150. Dit is de zuivere waarde van de goederen na aftrek van vouchers of kortingscodes.