Vier kleine Pfirsich Cheescake mit buah Pfirsich aufeinander gestapelt mit einer Dose buah Pfirsich im Hintergrund

No Bake Cheesecake Taartjes met Perzik

Tijdschema:

Totale duur: ca. 4,5 Uur

Voorbereiding: 15 Minuten

Koken/bakken: 15 Minuten

Koelen/infuseren: 4 Uur

Ingrediënten lijst:

Dit is wat je nodig hebt:

Ingrediënten voor 12 taarten

24 stuks buah Perzik
200 g Dadels
150 gram Cashewnoten
1 snufje Zout
Sap van een halve Citroen

200 gram Cashewnoten
250 gram Yoghurt
ca. 50 g Agavesiroop
1 eetl. Citroensap
30 g Kokosolie

Voorbereiding:

  1. Doe de Dadels, 150 gram Cashewnoten, een snufje Zout en het Sap van een halve Citroen in een Blender en mix de Ingrediënten tot er een plakkerige Massa ontstaat.
  2. Druk het mengsel gelijkmatig in Taartvormpjes en week ondertussen de resterende 200 g Cashewnoten in kokend Water gedurende ongeveer 5 minuten.
  3. Giet de Cashewnoten af ​​en doe ze samen met alle overige Ingrediënten, behalve de buah Perzik, in een Blender. Pureer alles tot een romige Massa.
  4. Verdeel de Crème over de Dadel-Cashewbasis. Verkruimel de helft van de buah Perziken over de Taartjes en beleg met de resterende Perzikstukjes.
  5. Zet de Taartjes 4 Uur of een hele Nacht in de Vriezer. Laat de Taartjes voor het Eten ongeveer 10 minuten ontdooien en geniet daarna.
Dit product werd ook gebruikt in het recept: