Doe de dadels, 150 gram cashewnoten, een snufje zout en het sap van een halve citroen in een blender en mix de Ingrediënten tot een plakkerige massa ontstaat.
Druk het mengsel gelijkmatig in taartvormpjes en week ondertussen de resterende 200 g cashewnoten ongeveer 5 minuten in kokend water.
Giet de cashewnoten af en doe ze samen met alle overige ingrediënten, behalve de buah-perzik, in een blender en mix alles tot een romige massa.
Verdeel de crème over de dadel-cashewbodem. Verkruimel de helft van de buah-perzik over de taartjes en beleg met de resterende perzikstukjes.
Zet de taartjes minimaal 4 uur of een hele nacht in de vriezer. Laat de taartjes voor het serveren ongeveer 10 minuten ontdooien en geniet ervan.
Als je onze producten niet lekker vindt, kun je ze binnen 30 dagen terugsturen.
Gratis bezorging vanaf € 60
Vanaf een bestelwaarde van € 60 krijg je gratis* verzending.
*Gratis verzending geldt voor bestellingen vanaf € 60 binnen de EU. Vanaf € 150 wordt een gratis cadeau toegevoegd. Let op: dit geldt na aftrek van eventuele vouchers en kortingscodes.