Vier kleine Pfirsich Cheescake mit buah Pfirsich aufeinander gestapelt mit einer Dose buah Pfirsich im Hintergrund

No-bake cheesecake-taartjes met perzik

Duur:

Totale duur: ca. 4,5 uur

Voorbereiding: 15 minuten

Toebereiding: 15 minuten

Koelen: 4 uur

Ingrediënten:

Voor 12 taartjes

  • 24 buah-perzikstukjes
  • 200 g dadels
  • 150 gram cashewnoten
  • 1 snufje zout
  • sap van een halve citroen
  • 200 gram cashewnoten
  • 250 gram yoghurt
  • ca. 50 g agavesiroop
  • 1 el citroensap
  • 30 g kokosolie

Bereiding:

  1. Doe de dadels, 150 gram cashewnoten, een snufje zout en het sap van een halve citroen in een blender en mix de Ingrediënten tot een plakkerige massa ontstaat.
  2. Druk het mengsel gelijkmatig in taartvormpjes en week ondertussen de resterende 200 g cashewnoten ongeveer 5 minuten in kokend water.
  3. Giet de cashewnoten af ​​en doe ze samen met alle overige ingrediënten, behalve de buah-perzik, in een blender en mix alles tot een romige massa.
  4. Verdeel de crème over de dadel-cashewbodem. Verkruimel de helft van de buah-perzik over de taartjes en beleg met de resterende perzikstukjes.
  5. Zet de taartjes minimaal 4 uur of een hele nacht in de vriezer. Laat de taartjes voor het serveren ongeveer 10 minuten ontdooien en geniet ervan.
Benodigde product: