Mango-kokosgranola op mascarponecrème

Tijdschema:

Totale duur:

15 Minuten

Voorbereiden:10 minuten

Koken bakken:0 minuten

Koelen / Trekken:5 mins

Ingrediënten lijst:

Dit is wat je nodig hebt:

  • 1 handvol buah-mango
  • 1 handvol buah-kokosnoot
  • 30 g korrelige havervlokken
  • 20 g veganistische natuurlijke yoghurt
  • 20 g veganistische mascarpone
  • Agavesiroop naar wens

Voorbereiding:

  1. Doe de havervlokken samen met de buahvruchten en wat agavesiroop in een pan en rooster ze lichtjes.
  2. Leg de granola vervolgens op bakpapier en laat afkoelen.
  3. Meng de mascarpone met de natuuryoghurt tot een gladde massa en breng eventueel op smaak met agavesiroop.
  4. Bestrijk de mascarponecrème met de mango-kokosgranola.
Dit product werd ook gebruikt in het recept: