Selbstgemachtes Erdbeereis am Stiel dekoriert mit buah Erdbeeren liegt auf einem grauen kleinen Teller

Aardbei-ijslolly's

Duur

Totale duur: ca. 12 uur 15 minuten

Voorbereiding: 15 minuten

Koelen: 12 uur

Ingrediënten

  • ca. 30 g buah-aardbeien
  • 200 g skyr
  • 50 g slagroom 

Bereiding

  1. Pureer tweederde van de buah-aardbeien met een scheutje water.
  2. Klop de slagroom stijf.
  3. Meng de skyr en aardbeienpuree met een mixer en spatel de slagroom er voorzichtig doorheen.
  4. Verkruimel de resterende buah-aardbeien met je handen en giet ze in ijslollyvormpjes. Vul ze vervolgens met het ijsmengsel.
  5. Vries de ijsvormpjes 's nachts in en serveer ze koud.
Benodigde product(en):