Buchweizen Porridge mit buah Erdbeeren und Apfel garniert in einer weißen Schale

Boekweit-porridge met appel

Duur

Totale duur: ca. 20 minuten

Voorbereiding: 5 minuten

Koken/bakken: 15 minuten

Ingrediënten

  • 50 g boekweit
  • 150-170 ml plantaardige melk
  • 1 handjevol buah-appel
  • 1 handjevol buah-aardbeien
  • zoetstof naar keuze (bijv. ahornsiroop)

Bereiding:

  1. Laat de boekweit een paar uur, bij voorkeur een nacht, in water weken om het gemakkelijker verteerbaar te maken.
  2. Giet het water af en was de boekweit.
  3. Doe de boekweit met de plantaardige melk en buah-appel in een pan en laat op middelhoog vuur onder af en toe roeren koken tot de vloeistof is opgenomen.
  4. Doe de porridge in een kom, voeg naar wens zoetstof toe en top met buah-aardbeien.
Benodigde product(en):