Buchweizen Porridge mit buah Erdbeeren und Apfel garniert in einer weißen Schale

Boekweit en Appelpap

Tijdschema:

Totale duur:

20 minuten

Voorbereiding: 5 minuten

Koken/bakken: 15 minuten

Koel/steil: 0 minuten

Ingrediënten lijst:

Dit is wat je nodig hebt:

  • 50 gram boekweit
  • 150-170 ml plantaardige melk
  • een handvol Buah-appel
  • een handvol buah-aardbeien
  • indien nodig wat zoetigheid (bijv. ahornsiroop)

Voorbereiding:

  1. Week de boekweit een paar uur, bij voorkeur een nacht, om het gemakkelijker verteerbaar te maken.
  2. Giet het water af en spoel de boekweit.
  3. Doe vervolgens de boekweit met plantaardige melk en appel in een pan en laat op middelhoog vuur onder af en toe roeren koken tot de vloeistof is opgenomen.
  4. Doe de pap in een kom, maak hem indien nodig zoeter en garneer met buah-aardbeien.
Dit product werd ook gebruikt in het recept: