Appelcrumble baked oatmeal

Duur

Totale duur: ca. 45 minuten

Voorbereiding: 10 minuten

Bakken: 35 minuten

Ingrediënten

Voor de havermout:

  • 15 g buah-appel
  • 50 g appelmoes
  • 50 g havermeel
  • 100 ml (plantaardige) melk
  • 1⁄2 tl bakpoeder
  • 1⁄2 tl kaneel
  • 1 snufje zout

Voor de crumble:

  • 1 tl boter of margarine
  • 1 tl suiker
  • 2 tl havermeel

Bereiding

  1. Meng alle ingrediënten voor de havermout in een ovenvaste schaal door elkaar. Laat even rusten.
  2. Top met de buah-appelstukjes en appelmoes.
  3. Meng voor de crumble de boter, suiker en het havermeel tot kruimels. Giet vervolgens over de appellaag.
  4. Bak het geheel gedurende 30-35 minuten op 160 °C.
Benodigde product(en):