Zomerse vijgen-quinoasalade

Tijdschema:

Totale duur: ca. 15 Minuten

Voorbereiden:10 minuten

Koken bakken:5 mins

Koelen / Trekken:0 minuten

Ingrediënten lijst:

Dit is wat je nodig hebt:

  • 2 handenvol buah-vijgen
  • 2 handjes veldsla
  • 1 handvol babyspinazie
  • gekookte quinoa naar wens
  • 100 g groene asperges
  • 100 g komkommer
  • veganistische feta naar wens
  • wat tuinkers
  • Zout, peper, citroensap

Voorbereiding:

  1. Stoom of bak de asperges.
  2. Kook quinoa volgens de instructies op de verpakking.
  3. Meng asperges, sla, babyspinazie en quinoa.
  4. Breng de salade op smaak met peper en zout en voeg wat citroensap toe.
  5. Garneer de salade tenslotte met buah-vijgen, feta en tuinkers.
Dit product werd ook gebruikt in het recept: