Zet de kokosmelk een dag van tevoren minimaal 12 uur in de koelkast.
Verwarm de oven voor op 180 °C.
Meng alle droge ingrediënten.
Smelt de kokosolie.
Voeg de kokosolie, tahini en amandelmelk toe aan de droge ingrediënten en roer tot een gladde massa.
Giet het deeg in een ronde, ingevette springvorm van 26 cm.
Bak de cake ca. 30 minuten. De cake mag in het midden nog een beetje zacht zijn. Laat hem volledig afkoelen voordat je hem uit de vorm haalt.
Snijd nu de bovenste bolvormige laag van de cake er met een scherp mes (bijvoorbeeld een broodmes) af. Je hoeft er niet voor te zorgen dat het bovenste deel heel blijft, aangezien dit later verkruimeld wordt.
Plaats de bananenchips op de taart.
Haal de kokosmelk uit de koelkast. Het kokoswater en de kokoscrème zijn gescheiden. Neem de crème en doe in een kom zonder water. Klop de crème op als normale slagroom en voeg 2-4 eetlepels van het resterende kokoswater toe om het romig te maken. Als je de kokosroom extra zoet wilt, voeg dan een pakje vanillesuiker of een eetlepel poedersuiker toe.
Zodra de kokosroom opgeklopt is, voeg je deze toe aan de laag bananenchips en neem je de overgebleven cake en verkruimel je deze decoratief eroverheen.
De taart smaakt vers uit de koelkast het lekkerst.
Als je onze producten niet lekker vindt, kun je ze binnen 30 dagen terugsturen.
Gratis bezorging vanaf € 60
Vanaf een bestelwaarde van € 60 krijg je gratis* verzending.
*Gratis verzending geldt voor bestellingen vanaf € 60 binnen de EU. Vanaf € 150 wordt een gratis cadeau toegevoegd. Let op: dit geldt na aftrek van eventuele vouchers en kortingscodes.