Doe alle droge ingrediënten in een kom en meng goed.
Snijd de koude boter in stukjes en voeg deze toe aan de droge ingrediënten.
Kneed het mengsel kort en voeg dan het koude water toe.
Kneed het deeg helemaal door en laat het dan ongeveer 30 minuten rusten in de koelkast.
Maak ondertussen de vulling door 3 volle eetlepels vanilleyoghurt en 3 volle eetlepels slagroom door elkaar te mengen. Zet het mengsel vervolgens in de koelkast om te rusten.
Rol het deeg uit, snijd er cirkels uit en druk ze in ingevette taartvormpjes. Prik de bodem van het deeg een paar keer in met een vork.
Bak de tartelettes ongeveer 15-20 minuten in de oven op 175 °C.
Laat de tartelettes afkoelen, vul ze met het yoghurt-roommengsel, leg er een buah-mandarijn op en bestrooi met wat verkruimelde mandarijnstukjes.
Als je onze producten niet lekker vindt, kun je ze binnen 30 dagen terugsturen.
Gratis bezorging vanaf € 60
Vanaf een bestelwaarde van € 60 krijg je gratis* verzending.
*Gratis verzending geldt voor bestellingen vanaf € 60 binnen de EU. Vanaf € 150 wordt een gratis cadeau toegevoegd. Let op: dit geldt na aftrek van eventuele vouchers en kortingscodes.