Salat in einer Schuessel mit Granatapfel, Nuessen und buah Feigen

Spinaziesalade met vijgen

Duur

Totale duur: ca. 15 minuten

Ingrediënten

  • 30 g buah-vijgen
  • 1 handvol gehakte walnoten
  • 1 handvol granaatappelpitjes
  • 1 portie verse spinazieblaadjes
  • 100 g (vegan) fetablokjes
  • 2 el donkere balsamicoazijn
  • 1 el olijfolie
  • agavesiroop
  • zout en peper

Bereiding

1. Meng de walnoten, granaatappelpitjes en fetablokjes door de spinazieblaadjes.

2. Voor de dressing: meng de balsamicoazijn met zout, peper en agavesiroop naar smaak. Voeg vervolgens de olijfolie en een beetje water toe en roer goed.

3. Giet de dressing over de salade en garneer met de buah-vijgen.

Benodigde product(en):