Doe de bloem, boter, suiker en zout in een kom en meng met je handen of met een mixer (deeghaak) tot er grove kruimels ontstaan. Kneed ze niet te lang, zodat ze lekker kruimelig blijven.
Verdeel de kruimels gelijkmatig over een met bakpapier beklede bakplaat.
Bak de crumble ongeveer 15 minuten in de oven op ca. 180 °C (boven-/onderwarmte) tot goudbruin.
Laat de crumble afkoelen en verdeel gelijkmatig over zes glazen.
Voeg 2-3 eetlepels yoghurt toe aan elk glas en garneer met stukjes buah-pruim.
Als je onze producten niet lekker vindt, kun je ze binnen 30 dagen terugsturen.
Gratis bezorging vanaf € 60
Vanaf een bestelwaarde van € 60 krijg je gratis* verzending.
*Gratis verzending geldt voor bestellingen vanaf € 60 binnen de EU. Vanaf € 150 wordt een gratis cadeau toegevoegd. Let op: dit geldt na aftrek van eventuele vouchers en kortingscodes.