Luchtige fruitpannenkoekjes

Tijdschema:

Totale duur: ca. 30 Minuten

Voorbereiding: 10 minuten

Bakken: 10 minuten

Afkoelen: 10 minuten

Ingrediënten lijst:

Dit is wat je nodig hebt:

  • 1 portie bosbessen
  • 2 eieren
  • 1 pakje vanillesuiker
  • 1 eetlepel ahornsiroop
  • 200 ml melk
  • 1 snufje zout
  • 150 gram bloem gezeefd
  • theelepel zuiveringszout
  • wat plantaardige olie

Voorbereiding:

1. Klop de eieren met vanillesuiker luchtig.

2. Roer de ahornsiroop, melk en zout erdoor.

3. Meng de bloem en het bakpoeder erdoor tot er een glad deeg ontstaat.

4. Voeg de gevriesdroogde bosbessen toe aan het beslag en laat 10 minuten rusten.

5. Verhit plantaardige olie in een pan en doe in elke pan een pollepel deeg.

6. Zodra er kleine belletjes ontstaan, draai je de pannenkoek om en haal je hem uit de pan als beide kanten goudbruin zijn.

Dit product werd ook gebruikt in het recept: