Luchtige fruitpannenkoekjes

Duur

Totale duur: ca. 30 minuten

Voorbereiding: 10 minuten

Bakken: 10 minuten

Rusten: 10 minuten

Ingrediënten

  • buah-bosbessen (naar smaak)
  • 2 eieren
  • 1 pakje vanillesuiker
  • 1 el ahornsiroop
  • 200 ml melk
  • 1 snufje zout
  • 150 g bloem gezeefd
  • 1 tl bakpoeder
  • wat plantaardige olie

Bereiding

1. Klop de eieren met vanillesuiker luchtig.

2. Roer de ahornsiroop, melk en zout erdoor.

3. Meng de bloem en het bakpoeder erdoor tot er een glad deeg ontstaat.

4. Voeg de buah-bosbessen toe aan het beslag en laat 10 minuten rusten.

5. Verhit plantaardige olie in een pan en maak pannenkoeken van een pollepel deeg.

6. Zodra er kleine belletjes ontstaan, draai je de pannenkoeken om. Haal ze uit de pan als beide kanten goudbruin zijn.

Benodigde product(en):