optioneel: buah aardbeien voor de roze kleur en aardbeiensmaak
buah aardbeien als decoratie
Voorbereiding:
Verwarm de oven voor op 175 graden boven-/onderwarmte.
Meng voor het deeg gemalen hazelnoten, vanillepoeder, kaneel en bakpoeder.
Scheid de eieren, klop de eiwitten met zout stijf en zet opzij. Klop de eierdooiers los met Erythrit Gold.
Voeg de droge ingrediënten toe aan het eigeelmengsel en roer de geraspte wortels, het citroensap en de schil erdoor.
Spatel de eiwitten door het deegmengsel totdat er een homogeen deeg ontstaat.
Giet de helft van het deeg in een springvorm (20 cm diameter) bekleed met bakpapier en bak ongeveer 40 minuten.
Haal het afgekoelde deeg voorzichtig uit de springvorm en bekleed de pan opnieuw met bakpapier. Bak de tweede helft van het deeg gedurende 40 minuten.
Laat de bodems volledig afkoelen.
Klop ondertussen de mascarpone, kwark, erythritolpoeder en eventueel buah-aardbeien met een handmixer tot een romig glazuur.
Plaats één cakevorm op een vlakke plaat en bestrijk met glazuur. Plaats de tweede laag erop en bestrijk de cake rondom met voldoende glazuur met een spatel en plaats hem in de koelkast.
Versier voor het serveren het midden van de taart met een paar buah-aardbeien.
Als je onze producten niet lekker vindt, kun je ze binnen 30 dagen terugsturen.
Gratis bezorging vanaf € 60
Vanaf een bestelwaarde van € 60,00 is verzending binnen de EU gratis.
*De drempel voor verzendkosten geldt vanaf een waarde van €60. Het cadeau wordt weergegeven vanaf een goederenwaarde van €150. Dit is de zuivere waarde van de goederen na aftrek van vouchers of kortingscodes.