Pancakes auf einem Teller mit buah Blaubeeren als Topping

Bosbessen-bananenpannenkoekjes met havermout

Duur:

Totale duur: ca. 17 minuten

Voorbereiding: 5 minuten

Koken/bakken: 10 minuten

Rusten: 2 minuten

Ingrediënten:

Voor 5-6 kleine pannenkoekjes

  • 50 g havermeel
  • ½ rijpe banaan
  • 100 ml plantaardige melk
  • 1 tl bakpoeder
  • 1 tl appelazijn
  • 1 snufje zout
  • een handjevol buah-bosbessen

Bereiding:

  1. Prak de banaan met een vork en meng met havermeel, bakpoeder, plantaardige melk, zout en appelazijn tot een deeg.
  2. Laat het deeg even rusten en spatel er dan de buah bosbessen door.
  3. Doe 1-2 eetlepels deeg in de voorverwarmde pan. Zodra zich kleine belletjes op het oppervlak vormen en de rand enigszins stevig wordt, draai je de pannenkoeken om en bakt nog 1-2 minuten.
  4. Geniet van de pannenkoeken met toppings naar keuze.
Benodigde product: