Gelaagde salade met vijgen

Tijdschema:

Totale duur: ca. 40 Minuten

Voorbereiden:10 minuten

Koken bakken:30 minuten

Koelen / Trekken:0 minuten

Ingrediënten lijst:

Dit is wat je nodig hebt:

  • 2 handenvol buah-vijgen
  • 80 gram couscous
  • Groentebouillon
  • 1 mini-komkommer
  • 1 peper
  • 2 platte perziken
  • 1 handvol spruiten
  • 2 eetlepels citroensap
  • 1 eetlepel olijfolie
  • zout en peper
  • 1 scheutje agavesiroop
  • 3 eetlepels water

Voorbereiding:

  1. Kook de couscous in de groentebouillon en laat afkoelen.
  2. Snijd de verse groenten en fruit in blokjes en beleg ze met de couscous.
  3. Voeg de buah-vijgen toe als laatste laag.
  4. Meng voor de dressing het citroensap met zout, peper en een scheutje agavesiroop. Voeg olie en water toe en roer goed.
  5. Overigens: onze laagjessalade in een glas is ook ideaal als maaltijdbereiding.
Dit product werd ook gebruikt in het recept: