Fudgy brownie met fruittopping

Duur:

Totale duur: ca. 70 Minuten

Voorbereiden:10 minuten

Koken bakken:45 minuten

Koelen / Trekken:15 minuten

Ingrediënten:

  • 25g buah aardbei & vrienden
  • wat kokosolie
  • 2 eieren
  • 1 banaan, gepureerd
  • 2 eetlepels amandelboter
  • 250 g sesamboter (tahini)
  • 150 ml ahornsiroop
  • 3 eetlepels cacaopoeder
  • 1/2 theelepel bakpoeder
  • 60 g pure chocolade
  • Noten (gehakt) indien gewenst
  • 150 g notennougatcrème

Bereiding:

  1. Vet een ovenschaal van 20 x 30 cm in met kokosolie en verwarm de oven voor op 170°C.
  2. Klop de eieren schuimig en roer de bananenpuree erdoor.
  3. Voeg de amandelboter, sesamboter, ahornsiroop, cacaopoeder en bakpoeder toe en meng alles tot een glad deeg.
  4. Spatel tweederde van de chocoladestukjes en eventueel de gehakte noten erdoor.
  5. Giet het deeg in de ovenschaal en strooi de resterende chocoladestukjes erover.
  6. Bak de brownie ongeveer 45 minuten in de voorverwarmde oven, haal hem daarna uit de oven en laat hem goed afkoelen.
  7. Verdeel de brownie horizontaal doormidden. Verdeel en decoreer met notennougatcrème en AARDBEI & FRIENDS.
Benodigde product: