Voor het cakebeslag meng je alle ingrediënten, behalve het cacaopoeder, kort in een kom tot een glad beslag. Het deeg moet behoorlijk dik en luchtig zijn.
Giet de helft van het deeg in een ovenvaste schaal. Voeg het cacaopoeder toe aan de andere helft en roer opnieuw.
Giet het cacaodeeg over het lichte deeg en meng lichtjes.
Verdeel de buah zure kersen over de taart en druk ze lichtjes aan.
Bak de cake ongeveer 20 minuten op 160 graden.
Laat de gebakken cake iets afkoelen. Bestrijk vervolgens met de vanillepudding en gesmolten chocolade.
Koel het geheel zodat de chocolade- en puddinglaag een beetje kan stollen.
Als je onze producten niet lekker vindt, kun je ze binnen 30 dagen terugsturen.
Gratis bezorging vanaf € 50
Vanaf een bestelwaarde van € 50,00 is verzending binnen de EU gratis.
Cookies
Cookies
Wij maken gebruik van cookies. Vele zijn noodzakelijk om de website goed te laten werken, terwijl andere voor statistische of marketingdoeleinden worden gebruikt. Met de instelling "Alleen essentiële cookies accepteren" zullen we je privacy respecteren en geen cookies plaatsen die niet noodzakelijk zijn voor de werking van de website.
Essentiëel
Statistiek & marketing
Alle accepteren
Alleen essentiële cookies accepteten
Individuele cookie-instellingen
Opslaan & sluiten
Essentiëel
Essentiële cookies maken basisfuncties mogelijk en zijn noodzakelijk voor de goede werking van de website.
Meer informatie
Statistiek & marketing
Marketingcookies worden door derden of uitgevers gebruikt om gepersonaliseerde advertenties weer te geven. Ze doen dit door bezoekers over websites heen te volgen.