Voor het cakebeslag meng je alle ingrediënten, behalve het cacaopoeder, kort in een kom tot een glad beslag. Het deeg moet behoorlijk dik en luchtig zijn.
Giet de helft van het deeg in een ovenvaste schaal. Voeg het cacaopoeder toe aan de andere helft en roer opnieuw.
Giet het cacaodeeg over het lichte deeg en meng lichtjes.
Verdeel de buah zure kersen over de taart en druk ze lichtjes aan.
Bak de cake ongeveer 20 minuten op 160 graden.
Laat de gebakken cake iets afkoelen. Bestrijk vervolgens met de vanillepudding en gesmolten chocolade.
Koel het geheel zodat de chocolade- en puddinglaag een beetje kan stollen.
Als je onze producten niet lekker vindt, kun je ze binnen 30 dagen terugsturen.
Gratis bezorging vanaf € 60
Vanaf een bestelwaarde van € 60 krijg je gratis* verzending.
*Gratis verzending geldt voor bestellingen vanaf € 60 binnen de EU. Vanaf € 150 wordt een gratis cadeau toegevoegd. Let op: dit geldt na aftrek van eventuele vouchers en kortingscodes.