Meng de chiazaadjes met de havermelk en laat het geheel in de koelkast rusten tot er een dik mengsel ontstaat.
Verwarm de verse frambozen in een pan tot ze zacht zijn en pureer ze vervolgens tot een puree. Zet de frambozenpuree opzij en laat iets afkoelen.
Giet het chiamengsel in een glas, doe de yoghurt erop en de bessenpuree erop.
Voor de granola rooster je de speltvlokken, havervlokken, buah-frambozen en buah-kokoschips in een pan met een scheutje agavesiroop. Laat het vervolgens afkoelen.
De granola wordt als laatste laag over het mengsel gelegd.
Optioneel kun je wat witte chocolade verwarmen en in dunne slierten over het dessert verdelen.
Als je onze producten niet lekker vindt, kun je ze binnen 30 dagen terugsturen.
Gratis bezorging vanaf € 50
Vanaf een bestelwaarde van € 50,00 is verzending binnen de EU gratis.
Cookies
Cookies
Wij maken gebruik van cookies. Vele zijn noodzakelijk om de website goed te laten werken, terwijl andere voor statistische of marketingdoeleinden worden gebruikt. Met de instelling "Alleen essentiële cookies accepteren" zullen we je privacy respecteren en geen cookies plaatsen die niet noodzakelijk zijn voor de werking van de website.
Essentiëel
Statistiek & marketing
Alle accepteren
Alleen essentiële cookies accepteten
Individuele cookie-instellingen
Opslaan & sluiten
Essentiëel
Essentiële cookies maken basisfuncties mogelijk en zijn noodzakelijk voor de goede werking van de website.
Meer informatie
Statistiek & marketing
Marketingcookies worden door derden of uitgevers gebruikt om gepersonaliseerde advertenties weer te geven. Ze doen dit door bezoekers over websites heen te volgen.