Wij streven naar 100% kwaliteit.

100% Qualität ist unser Anspruch.

U kent onze passie: Wij willen de diversiteit van de natuur en een gezond, vitaminerijk dieet laagdrempelig voor u toegankelijk maken en u blijven inspireren met onze producten! Juist daarom selecteren wij onze producten zeer zorgvuldig en met veel liefde, zodat wij u altijd de beste kwaliteit en natuurlijke zuiverheid kunnen bieden. Wij houden consequent vast aan onze missie “van boer tot bord” en onze buah-kwaliteit voor u.

Tijden veranderen – onze kwaliteit blijft hetzelfde.

We merken momenteel allemaal de mondiale crisis. Op grote en kleine manieren. Iedereen streeft ernaar om ze zo goed mogelijk onder de knie te krijgen. Daarom hebben we lange tijd geprobeerd het hoofd te bieden aan de gestegen productie- en productiekosten en aan de huidige knelpunten in de levering, veroorzaakt door de mondiale crisis en de gestegen grondstofprijzen . We hebben kosten bespaard en processen efficiënter gemaakt, maar dat was helaas niet genoeg. Wij bevinden ons in dezelfde situatie als andere bedrijven in de sector. Na een lange tijd vol te hebben gehouden, zijn we niet langer in staat onze prijzen op peil te houden en moeten we ze nu aanpassen aan de mondiale omstandigheden. Alleen zo kunnen wij u de hoogste kwaliteit van onze producten blijven bieden.



Concreet betekent dit: We moeten een aantal prijzen verhogen.

Fruitballetjes : 2,99 euro ipv 2,49 euro
Grote blikken : 21,90 euro ipv 19,90 euro
Voordeelpakket : 37,90 euro ipv 34,90 euro
(Groot blik biologische gedroogde kokoschips: 16,90 euro ipv de vorige 14,90 euro; voordeelpakket biologische gedroogde kokoschips: 26,90 euro ipv de vorige 24,90 euro)

Goed nieuws: Onze kleine snackpakketten worden niet beïnvloed door de prijsaanpassing en wij kunnen onze prijzen hier voor u behouden.


Het tweede goede nieuws: Als u onderdeel wordt van onze onlangs gelanceerde Bestsnacker Club , heeft u de mogelijkheid om te profiteren van vele voordelen, zoals geselecteerde kortingscampagnes: Zodra u als lid producten bestelt via de Bestsnacker Club, ontvangt u 5 Spaarpunten per euro Deze kunt u vervolgens inwisselen voor kortingen of gratis producten.

Overigens: op al onze producten geldt nog steeds de 30 dagen genotsgarantie - als u niet overtuigd bent van onze kwaliteit, krijgt u uw geld terug.


Zoals u ziet blijven wij er alles aan doen om u te inspireren met onze producten.

Wij hopen dat u onze transparantie waardeert, onze beslissing begrijpt en in de toekomst samen met ons het pad blijft bewandelen!

Hartelijke groeten,
Jouw Jessica en jouw Daniel

Volgende lezen

Lebensmittelverschwendung: Das musst Du über das MHD und Lagerung wissen
Trockenfrüchte ohne Zucker