Nieuw jaar, nieuwe voornemens: laat je wensen voor 2019 uitkomen

Neues Jahr - Frische Vorsätze: Lass Deine Wünsche für 2019 wahr werden

Wij wensen u een fijne jaarwisseling en een swingende start; ontlast door de strijd voor goede resoluties. We vroegen rond in onze vriendenkring en ontdekten: Het verbeteren van je dagelijkse voeding is wederom het goede voornemen in 2019. Geen wonder! Omdat wat we eten zowel ons geestelijk welzijn als ons lichaam beïnvloedt.

Jouw jaar 2019 | Dit maakt het krachtig & blij

De waarheid is: het veranderen van je dieet is goed. Maar het is ook waar: je eetpatroon veranderen is werk. Je lichaam krijgt niet wat het verwacht en moet wennen aan nieuwe omstandigheden. Vooral als je hem bepaalde dingen niet meer geeft, zal hij het merken.

Beschouw het als een goed teken: je stofwisseling verandert! En je hebt ook tijd nodig om met nieuwe dingen bezig te zijn. Omdat je dagelijkse dieet gebaseerd is op routines waarvoor goede redenen zijn: werktijden, verplichtingen, hobby's, winkelopeningstijden... De menukaart komt ergens daartussenin te staan.

 

Jouw goede voornemen | Zo wordt het een goede realiteit

Om succesvol te zijn met goede bedoelingen, is er één regel die je moet volgen: wees creatief en vriendelijk. Voordat je jezelf uitdaagt, kun je jezelf een paar vragen stellen om erachter te komen of jouw voornemen echt een goed voornemen is:

Is het jouw bedoeling? Komt uw goede voornemen werkelijk overeen met uw wensen, of volgt u slechts algemene ideeën? Wees duidelijk over wat je wilt van je voornemen en waarom je deze verandering in je leven wilt. Handel altijd voor jezelf en nooit tegen jezelf!

Wat is het doel, wat is de weg? Overweldig jezelf niet met onrealistische ideeën! Laat je laarzen in de kelder staan ​​en begin klein. Elke stap brengt je vooruit en de eerste succeservaringen geven je momentum voor de volgende delen van de reis.

Met wie kun jij de nieuwe paden bewandelen? Vind gelijkgestemde mensen met wie u ideeën kunt uitwisselen. Ik weet zeker dat anderen soortgelijke resoluties hebben, maak contact met hen. Op deze manier kunt u de vreugde van uw nieuwe gewoontes delen. Dit vergroot je geluksgevoel en de motivatie om door te gaan.

Is de timing goed? Als u momenteel niet over de energie of de kennis beschikt om het te implementeren, is dit niet het juiste moment voor uw goede voornemen. Niet alleen Nieuwjaar kan een gelegenheid zijn. Elk begin van de maand, de wisseling van seizoenen, of gewoon data die voor jou belangrijk zijn of die je leuk vindt, zijn ideaal. Gun jezelf tot die tijd de tijd om de nodige kennis en energie op te doen.

Hoe zullen jouw nieuwe gewoontes eruitzien? Denk specifiek na over hoe uw veranderde dagelijkse leven eruit zou moeten zien. U zult mogelijke obstakels in uw dagelijkse routine herkennen, evenals strategieën om deze te overwinnen. Eén daarvan is het waarderen van de vruchten van je werk. Waarschijnlijk voel je je automatisch beter na je gezonde maaltijd dan met frietjes in je maag. Neem de tijd om van dit gevoel te genieten, zodat het goede voornemen zelf een beloning wordt.

 

Jouw succes | Schurken & co maken dus geen schijn van kans

We hebben iets bedacht zodat uw dieetverandering gemakkelijk kan worden bereikt en u er veel plezier aan beleeft. Het boe-geroep Receptenboekenset helpt je om je goede voornemens waar te maken.

Vooral in het begin ontbreekt het nog aan ideeën en routines voor een gezonder voedingspatroon. Het boek biedt je dan veel inspiratie en een gemakkelijke weg naar nieuwe routines.

De heerlijke recepten zijn gemakkelijk te implementeren en zijn perfect als eerste stap in je nieuwe dagelijkse leven. Het geluksgevoel is gegarandeerd omdat alle recepten zorgvuldig zijn getest en gewoonweg heerlijk smaken. Dit maakt goede voornemens leuk. Via de buah- community kunt u ook eenvoudig contact maken met lotgenoten. Deel het geluk van je eerste successen en de vreugde van verandering!

Volgende lezen

Gesund und munter durch den Winter
Gesunde Snacks - Worauf solltest Du achten?