7 DIY-ideeën om onze verpakkingen te recyclen

7 stylische DIY-Ideen für Verpackungsrecycling

Duurzaamheid is niet alleen een integraal onderdeel van onze bedrijfscultuur, maar speelt voor buah ook een grote rol bij de productontwikkeling. Onze nieuwe navulpotten zorgen niet alleen dankzij hun luchtdichte opslag voor extra lang genot van onze knapperige buah-vruchten, ze worden ook geleverd in een stijlvolle verpakking die op vele manieren gerecycled kan worden. We laten u hier enkele ideeën zien over wat u met de cilindrische dozen kunt doen.

DIY box: gepersonaliseerd cadeau ontworpen met veel liefde

Onze doe-het-zelf-cadeauset is precies goed voor doe-het-zelvers. Het buah navulglas in deze set wordt geleverd in een blanco verpakking die je zelf kunt ontwerpen. De creativiteit kent hier geen grenzen: handafdrukken van de kleintjes als verrassing voor de lieve moeder op Moederdag, een kleurrijke bloemenweide als heel persoonlijk bedankje of ballonnen als verjaardagscadeau. Het blik is het blanco canvas voor alle creatieve geesten die graag met veel liefde iets zelfgemaakts weggeven.



Bloembak als verrassing

Als u bloemen niet als boeket of in een vaas wilt presenteren, kunt u de verpakking van onze buah navulglazen eenvoudig omtoveren tot een stijlvolle bloembak. Je hebt niet veel nodig: een buah navulpotverpakking, steekschuim, een stukje huishoudfolie en een boeket bloemen naar keuze. Ook een mes om het schuim af te snijden en een schaar voor de bloemen. En dan kun je beginnen. Knip uit het foam een ​​rond stuk dat overeenkomt met de maat van de verpakking, wikkel huishoudfolie om de onderkant van het foam zodat er geen vocht op de verpakking komt en leg het natte foam in het onderste deel van de verpakking. Kort nu de stelen van de bloemen in, zodat je de bloemen nog wel in het schuim kunt steken, maar de stelen van buitenaf niet meer te zien zijn. Schik de bloemhoofdjes mooi in de doos door ze één voor één in het schuim te steken. De bloembak is klaar.


Geschenkdoos voor de volgende verjaardag


Als alternatief voor inpakpapier kunt u onze verpakkingen gebruiken om een ​​cadeau mooi te presenteren. Op voorwaarde natuurlijk dat het cadeau in ons sieradendoosje past en niet te groot is.
Leg gewoon een mooi stukje vloeipapier op de bodem, plaats het cadeau erop en doe het deksel erop. Als je wilt, kun je de deksel vooraf beschilderen met witte of beige acrylverf en er een strik omheen knopen.



Opslagruimte

Onze verpakkingen zijn ook super eenvoudig te gebruiken als opbergdoosje voor kleine spulletjes, tijdschriften, pennen en nog veel meer. Als je een beetje creatief wilt zijn, kun je de deksel beschilderen en schrijven met krijtverf.



Herinneringsbox voor kinderen of bijzondere momenten

Memoryboxen zijn een leuk idee voor jezelf of als cadeau voor je eigen kinderen, partner of vrienden. Dit kun je eenvoudig zelf maken met onze verpakkingen voor de navulpotjes.

Verf de deksel eenvoudig met acrylverf naar keuze en plak er een schoolbordsticker op of schrijf er namen op met acrylverf. Plaats alle spullen en kleine herinneringen in de doos en geef ze cadeau of plaats ze decoratief.



DIY bloem- of kruidenpot

Het onderste deel van de verpakking kan in slechts drie stappen worden omgetoverd tot een plantenbak voor bloemen en kruiden.

  1. Haal de verpakking uit elkaar en leg een mes klaar.
  2. Scheidt de overlap aan de rand om het patroon te vormen.
  3. Bekleed de bodem met huishoudfolie, aluminiumfolie of een andere waterdichte folie en plaats je bloemen of kruiden erin.



Vaas voor droogbloemen

Beide delen van de verpakking zijn ook prima te gebruiken als stijlvolle vazen ​​voor droogbloemen.

Ofwel knip je de overlap van het onderste deel van de verpakking aan de rand af om het patroon te vormen en gebruik je deze als diepe vaas, ofwel gebruik je het bovenste deel van de verpakking als iets hogere variant. Deze kunt u kleurrijk beschilderen met acrylverf en decoreren zodat deze bij uw interieur past.

Volgende lezen

Kuriose Fakten zur Liebesfrucht: der Apfel
Bienen sind Freunde - Warum Bienen so wichtig für unsere Früchte sind