Frozen Joghurt mit buah Erdbeere und buah Himbeeren in einer Kokosschale von buah

Fruitige eiwitrijke Yoghurtijs met Aardbeien en Frambozen

Tijdschema:

Totale duur:

20 minuten

Voorbereiding: 20 minuten

Koken/bakken: 0 minuten

Koel/steil: 0 minuten

Ingrediënten lijst:

Dit is wat je nodig hebt:

  • 1 handvol buah-aardbeien
  • 1 handvol buah-frambozen
  • 100 g bevroren aardbeien
  • 100 g bevroren frambozen
  • 70 g (veganistische) kwark
  • 150 g (veganistische) natuurlijke yoghurt
  • 1 shot (veganistische) melk
  • 20 g (veganistisch) vanille-eiwitpoeder
  • Agavesiroop naar behoefte
  • 20 g (veganistische) witte chocolade

Voorbereiding:

1. Voeg de buahvruchten en de bevroren vruchten toe aan de blender. Bewaar wat buah-fruit voor decoratie.

2. Voeg de kwark, melk en eiwitpoeder toe en meng alles tot een dik, romig mengsel ontstaat.

3. Als de bevroren yoghurt te dun is, kunt u meer bevroren fruit toevoegen om de consistentie te optimaliseren.

4. Zoet eventueel met agavesiroop en meng opnieuw. Giet de bevroren yoghurt in een kom.

5. Smelt de chocolade en giet deze in dunne slierten over de bevroren yoghurt.

6. Garneer de yoghurtijs met buah-aardbeien en frambozen voor de juiste crunch en geniet ervan.

Dit product werd ook gebruikt in het recept: