Selbstgemachtes Erdbeereis am Stiel dekoriert mit buah Erdbeeren liegt auf einem grauen kleinen Teller

Aardbei-fruit-ijslolly's

Tijdschema:

Totale duur: ca. 15 minuten

Voorbereiding: 15 minuten

Koken/bakken: 0 minuten

Koelen/infunderen: 's nachts

Ingrediënten lijst:

Dit is wat je nodig hebt:

  • ca. 30 g buah-aardbeien
  • 200 g skyr
  • 50 gram slagroom 

Voorbereiding:

  1. Pureer tweederde van de buah-aardbeien met een scheutje water.
  2. Klop de room stijf.
  3. Meng de skyr en aardbeienpuree met een mixer en spatel voorzichtig de stijve room erdoor.
  4. Verkruimel de resterende buah-aardbeien met je handen en plaats ze in ijslollyvormpjes. Vul vervolgens met het ijsmengsel.
  5. Vries de ijsvormpjes een nacht in en geniet ervan ijskoud.
Dit product werd ook gebruikt in het recept: