Smaakgarantie

Wat als het niet lekker smaakt? – De buah-smaakgarantie.

Nieuwe dingen proberen brengt altijd risico’s met zich mee. Maar niet met bua! Wij begrijpen dat u geen kat in de zak wilt kopen, vooral als het gaat om het lekker en voedzaam maken van uw maaltijden en snacks. Daarom hebben wij voor onze producten een retourbeleid ingevoerd, zodat u zorgeloos nieuwe smaakervaringen voor u en uw kind kunt ontdekken.
We hebben zoveel vertrouwen in onze producten dat we niet geloven dat dit zal gebeuren. En als we dat toch doen, dragen we het volledige risico.

En zo ga je verder met retourneren.

Wij begrijpen dat tijd een beperkt goed is. Daarom hebben we het retourproces zo eenvoudig en stressvrij mogelijk gemaakt.

  1. Het enige wat u hoeft te doen is binnen 30 dagen na de aankoopdatum contact met ons op te nemen via ons Helpcentrum en ons te laten weten dat u ontevreden bent over uw product.
  2. Schrijf uw bestelnummer en vertel ons over welk product u ontevreden bent en waarom. Zo zorgen we ervoor dat we er alles aan doen voor onze snackers.
  3. Onze vriendelijke klantenservice zal uw aanvraag onmiddellijk in behandeling nemen en u de nodige informatie geven voor de retourzending.
  4. Of u nu één blikje of meerdere producten wilt retourneren, ons team staat klaar om het retourproces gemakkelijker voor u te maken. Uiteraard willen wij altijd eerlijk blijven aan alle kanten, dus zorg ervoor dat niet meer dan een kwart van de inhoud van de verpakking ontbreekt.

Vanuit het hart voor jou.

Bij buah werken we er altijd aan om ervoor te zorgen dat u alleen de hoogste kwaliteit en de puurste producten krijgt. Wij bieden een breed scala aan heerlijke opties die precies zo zijn ontworpen. Als u echter merkt dat een product niet aan de behoeften van u of uw kind voldoet, hoeft u dat niet te accepteren. Wij willen dat u 100% tevreden bent en dat uw winkelervaring stressvrij is.

Aarzel dus niet om ons te contacteren als een product niet aan uw verwachtingen voldoet. Wij zijn er om u te helpen en ervoor te zorgen dat u alleen de beste producten krijgt. Probeer nieuwe smaken uit en ontdek samen met uw dierbaren een gezonde en opwindende wereld vol voedingsstoffen.

Bij buah staan ​​we aan uw zijde om uw culinaire reizen te ondersteunen - met liefde gemaakt, door de broers en zussen Krauter voor het hele gezin.

Buah haast zich om te helpen. Klik hier om naar het Helpcentrum te gaan .